Edit Content

Σχετικά με εμάς

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» είναι ο πολιτικός φορέας της αναγεννημένης Εθνικής Πατριωτικής Δεξιάς, που μέσα από το πολίτευμα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας αγωνίζεται για την ισονομία και την ισοτιμία όλων των Ελλήνων πολιτών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 «Με το Δόρυ και την Πένα» – Η τηλεοπτική εκπομπή του Πολιτικού Φορέα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» 25/02/2024 στις 18:00 στο Kontra Channel  & στις 19:00 στο YouTube (Επίσημη Σελίδα)

«Με το Δόρυ και την Πένα» – Η τηλεοπτική εκπομπή του Πολιτικού Φορέα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» 25/02/2024 στις 18:00 στο Kontra Channel & στις 19:00 στο YouTube (Επίσημη Σελίδα)

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» έχουν απόλυτη συνείδηση του ρόλου τους και βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στο Έθνος μας που δοκιμάζεται. Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 στις 18:00 και κάθε εβδομάδα στο Kontra Channel & στο YouTube («ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» Επίσημη Σελίδα) Κυριακή 25 Φεβρουαρίου…

 Επίσκεψη του Προέδρου της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», Βασίλη Στίγκα, στη Λαϊκή Αγορά του Ηρακλείου Κρήτης

Επίσκεψη του Προέδρου της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», Βασίλη Στίγκα, στη Λαϊκή Αγορά του Ηρακλείου Κρήτης

Στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του Πολιτικού Φορέα, «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. Βασίλης Στίγκας το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου 2024 επισκέφθηκε την Λαϊκή αγορά Ηρακλείου. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης είχε διαδοχικές συναντήσεις με…

Μετάβαση στο περιεχόμενο