Edit Content

Σχετικά με εμάς

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» είναι ο πολιτικός φορέας της αναγεννημένης Εθνικής Πατριωτικής Δεξιάς, που μέσα από το πολίτευμα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας αγωνίζεται για την ισονομία και την ισοτιμία όλων των Ελλήνων πολιτών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 Η ομιλία του Προέδρου της Κ.Ο.  «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», Βασίλειου Στίγκα στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση για το Σ/Ν Υπ.Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Στην Ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Πρόεδρος των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», Βασίλειος Στίγκας, στις 20-06-2024, κατά την συζήτηση για το Σ/Ν Υπ.Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών: Ενσωμάτωση Οδηγίας (ΕΕ ) 2021/2118 για ασφάλιση αστικής ευθύνης που προκύπτει από την κυκλοφορία αυτοκινήτων οχημάτων λήψη μέτρων προς εφαρμογή Κανονισμού (ΕΕ) 2022/858 σχετικά με πιλοτικό καθεστώς υποδομών της αγοράς που βασίζονται σε τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού ειδικότερες ρυθμίσεις για τα οχήματα και τη δημόσια περιουσία κ.α διατάξεις του Υπουργείου, έκανε λόγο για την ανικανότητα του Πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη να αντιληφθεί τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και τον χαρακτήρισε ως αλαζόνα μπροστά στον “σταυρό του μαρτυρίου” που κουβαλάνε οι Έλληνες πολίτες.

Συμπλήρωσε πως τόσο ο κύριος Μητσοτάκης όσο και ημέτεροι του δεν έχουν νιώσει τις αγωνίες του ελεύθερου επιχειρηματία καθώς είναι όλοι ανεπάγγελτοι.

Αποτέλεσμα τούτου είναι αντί να ενισχύουν τις κοινωνικές ομάδες καταργούν το εποχικό επίδομα ανεργίας όλων όσων απασχολούνται στον τουριστικό κλάδο.

Ανέφερε για την οικονομική πρόοδο της Ρουμανίας και απαρίθμησε τους τρόπους με τους οποίους κατάφερε να πολεμήσει την ανεργία, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να επενδύσουν σε ελεύθερα επαγγέλματα ενώ αντιθέτως η ελληνική κυβέρνηση σβήνει από τον χάρτη ανενδοίαστα μια μεγάλη βιομηχανία, την ΛΑΡΚΟ , που έδινε δουλειά σε εκατοντάδες ανθρώπους.

Φωνές, όπως χαρακτηριστικά είπε, σαν των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», που τολμάνε να λένε αγόγγυστα την αλήθεια, πνίγονται από τα ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε.

Απαξίωσε τις εκδηλώσεις των ΛΟΑΤΚΙ, καθώς όπως τόνισε, είναι ανεπίτρεπτο να περιφέρουν την ασχήμια τους ενώ από την άλλη εμποδίζονται να διαμαρτυρηθούν οι Έλληνες για το ξεπούλημα της εθνικής τους κληρονομιάς.

Ανέφερε τις τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αγρότες της Κωπαΐδας και τόνισε πως η κυβέρνηση τους έχει αφήσει στο έλεος του Θεού.

Υπενθύμισε στους Κυβερνώντες ότι ο Ελληνικός λαός και ιδιαίτερα οι Μακεδόνες θα τους “ανταποδώσει” τις τιμές που αξίζουν την κατάλληλη ώρα.

Και έκλεισε εξυμνώντας το μεγαλείο ψυχής και αγωνιστικότητας του ήρωα της επανάστασης του ’21 Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, θυμίζοντας ποια ήταν η στάση του σε κρίσιμες στιγμές της ιστορίας. 

Δείτε εδώ αναλυτικά την ομιλία του Προέδρου από το βήμα της Βουλής

Μετάβαση στο περιεχόμενο