Edit Content

Σχετικά με εμάς

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» είναι ο πολιτικός φορέας της αναγεννημένης Εθνικής Πατριωτικής Δεξιάς, που μέσα από το πολίτευμα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας αγωνίζεται για την ισονομία και την ισοτιμία όλων των Ελλήνων πολιτών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 Βασίλης Στίγκας: Η επιχειρούμενη τροπολογία είναι η επίσημη νομιμοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών!

Πυρά κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για την τροπολογία που παρέχει τη δυνατότητα χορήγησης άδειας διαμονής για εξαρτημένη εργασία και παροχή υπηρεσιών ή έργου σε πολίτες τρίτων χωρών, εκτόξευσε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», Βασίλης Στίγκας, κατά την ομιλία του τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 στη Βουλή.

Παραθέτουμε το περιεχόμενο της ομιλίας του κ. Βασίλειου Στίγκα:

«Η επιχειρούμενη τροπολογία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου είναι η επίσημη πλέον νομιμοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών από την Κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη.
Αυτή η τροπολογία και αν είναι η επιτομή της εξαπάτησης του εκλογικού Σώματος, δηλαδή των ψηφοφόρων που όλοι μαζί έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία το περίφημο 41%.
Ο κύριος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία σκοπίμως απέκρυψαν προεκλογικά αυτή τη νέα συμφορά που φέρνουν στις πλάτες του Ελληνικού λαού και στην τραγική πορεία της χώρας.
Η Νέα Δημοκρατία έτσι όπως κατάντησε ξεπέρασε σε λαθρολατρεία ακόμα και τον ΣΥΡΙΖΑ που είχε κάνει την χώρα μας ξέφραγο αμπέλι και ήταν επί πολλά χρόνια πόλος έλξης του κάθε πικραμένου.
Μέχρι τώρα οι λαθρομετανάστες ψήφιζαν και σήκωναν σημαίες του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα της Νέας Δημοκρατίας
Και λέω κατάντια της Νέας Δημοκρατίας γιατί όλα περίμενα να τα δω σε αυτή τη ζωή αλλά να δω τον πρώην σκληρό εθνικιστή Άδωνη Γεωργιάδη να υπερασπίζεται λαθροπακιστανούς, δεν περίμενα και δεν μπορούσα να το φανταστώ.

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!!!


Ο Υπουργός Καιρίδης, βεβαίως είναι γνωστός και μη εξαιρετέος και γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανθελληνικές του θέσεις και το πόσο μισεί την Ελλάδα και για αυτόν το λόγο είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Είναι αυτός που εκτελεί εντεταλμένη υπηρεσία για την ολική εθνολογική αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού.

Και σίγουρα εκτελεί εντολές να μεταφέρει και να νομιμοποιήσει χιλιάδες εισβολείς που λυμαίνονται εδώ και χρόνια την χώρα μας και αυτό το κάνει με τέτοιο ζήλο που κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ να ντρέπεται.

Ο καθηγητής Καιρίδης που πραγματικά δεν ξέρω εάν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του, μας κάνει μαθήματα αγροτικής παραγωγής λέγοντας ότι οι ελιές θα μείνουν αμάζευτες και θα χάσει το κράτος 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ έσοδα.

Ανάθεμα και αν γνωρίζει πως μαζεύονται οι ελιές και προς τα που πέφτουν οι ελαιώνες!!!

Γιατί, εάν γνώριζε πραγματικά και εάν ήταν αυτό το πρόβλημα της Ελλάδος θα ήξερα ότι πλέον η αγροτική συγκομιδή έχει εξελιχθεί και ότι με σύγχρονα μηχανήματα γίνεται ακόμη πιο εύκολη η συγκομιδή της ελιάς.

Αλλά όλα αυτά και άλλα πολλά είναι απλές προφάσεις και δικαιολογίες που τις βαφτίζουν δήθεν ανάγκες για εργάτες γης, για νομιμοποιήσουν όλο το Ισλάμ που καταπατάει παράνομα τα ιερά χώματα της πατρίδος μας.
Εάν υπήρχε συγκροτημένο και οργανωμένο κράτος θα βοηθούσε χιλιάδες νέους Έλληνες και Ελληνίδες να φύγουν από τα αστικά κέντρα και να ασχοληθούν με την γεωργική παραγωγή.

Αντ’ αυτού οι νέοι μας σκοπίμως διώχνονται από την Ελλάδα για να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό και αντικαθίστανται από αλλόθρησκους ισλαμιστές.

Μέχρι πρότινος δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με το μάζεμα της ελιάς, τώρα.
Ω! τι σύμπτωση ξαφνικά αποκτήσαμε πρόβλημα και ενδιαφέρονται ο Μητσοτάκης με τον Καιρίδη! Τον Γεωργιάδη και τον Βορίδη!
Αποχαυνωμένη η Ελληνική κοινωνία παρακολουθεί την με κάθε μέσο εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού, που συμμετέχουν σχεδόν όλα τα κόμματα της Βουλής βοηθώντας έτσι την Νέα Δημοκρατία να ελαχιστοποιήσει τις αντιδράσεις.

Διαβάζω ορισμένα αποσπάσματα από το σημερινό φύλλο της εφημερίδος “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, άρθρο του Βασίλη Γαλούπη με τίτλο ‘’μοναδική του ιδεολογία να μείνει στην καρέκλα’’:
Είναι τέτοια η υπερέκθεση του στις τούμπες και στα παραμύθια, που κάποιες φορές το παραδέχεται κυνικά προφανώς επειδή νιώθει τόσο ισχυρός, ώστε να αδιαφορεί να κρατήσει έστω και τα προσχήματα.

Το 2020 δήλωνε για τους μετανάστες ότι έχουμε πέσει θύμα κομματικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας.

Το 2019 κανένας μας δεν αισθάνεται ευχάριστα με την αναγκαστική μεταφορά μεταναστών στην ενδοχώρα.

Το 2016 από τη Χίο διαβεβαίωνε: Η γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι καθαρή.
Φύλαξη των συνόρων.

Το 2013 δήλωνε πως πρέπει να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα.

Ένας από τους τρόπους να τους πείσεις είναι η συχνή προσαγωγή τους.

Να τους κάνεις την ζωή όσο μπορείς πιο δύσκολη για να καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα να πάρουν το αεροπλάνο και να φύγουν.

Το 2010, Βουλευτής του ΛΑΟΣ τότε, εμφανίστηκε στην Παλαιά Βουλή κατά του νόμου Ραγκούση που έδινε την δυνατότητα στην δεύτερη γενιά μεταναστών να αποκτήσουν την Ελληνική ιθαγένεια.

Δήλωνε τότε στις κάμερες:
Αυτό το νομοσχέδιο δεν θα περάσει. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις εντός και εκτός Κοινοβουλίου για να εμποδίσουμε ένα νομοσχέδιο που αν περάσει θα καταστρέψει την πατρίδα.
Ως νεόκοπος Βουλευτής τότε κατηγορούσε τον Κώστα Καραμανλή ότι ξεπούλησε την Μακεδονία, την Ντόρα Μπακογιάννη ως εθνικά επικίνδυνη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ανεπρόκοπο γόνο και το σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας ήταν: ‘”ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ’”.

Και το άρθρο συνεχίζει: Η ξεδιάντροπη αδιαφορία του Άδωνη για την αξιοπιστία του αλλά και για την ίδια την αλήθεια δεν του καίγεται καρφάκι που αυτοδιασύρεται.

Απλώς χασκογελάει στις κάμερες και έχει την πλάκα του να απογειώνεσαι κοινωνικά και πολιτικά, μόνο και μόνο επειδή δουλεύεις τον κόσμο.
Ο έτερος Καππαδόκης Μάκης Βορίδης που έκανε καριέρα με το θέμα της λαθρομετανάστευσης που έτρεξε να στηρίξει το νέο αυτό τερατούργημα λέγοντας μας ότι είναι καλό για τον τόπο.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που δήλωνε κάποτε εθνικιστής και έβγαζε αφίσες που ανέφεραν:

“Κόκκινη κάρτα στους λαθρομετανάστες”, ψήφισε Μάκη Βορίδη, ψήφισε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και παρομοίαζε την Ελλάδα με πλοίο γράφοντας χαρακτηριστικά: “ότι το πλοίο γέμισε”.

Όπως έλεγε το παλιό τραγούδι: “Πως καταντήσαμε Λοχία, ποιος είμαι εγώ ποιος είσαι εσύ”.
Το απόλυτο Ρεσιτάλ αυτοεξευτελισμού που όλοι εσείς κάποτε ξιφουλκούσατε κατά των λαθραίων και τώρα προσκυνάτε αλλόθρησκους, Αγαρηνούς με παντόφλες.

Βέβαια δήλωσε ο κύριος Βορίδης ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τους γάμους ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία και αν υπάρξει κομματική γραμμή όχι μόνο δεν θα υπακούσει αλλά θα παραιτηθεί κιόλας.

Όλες αυτές οι κωλοτούμπες υπονομεύουν την χώρα και αλλοιώνουν τις αρχές και τις θέσεις της δεξιάς παράταξης.

Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας το δέχεστε αυτό;

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να εξηγήσουμε εμείς οι “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” τον μέγα κίνδυνο που διατρέχει αυτήν την στιγμή η χώρα μας από την συνεχιζόμενη εισβολή του Ισλάμ.

Κατ’ αρχήν μιλάμε για διαφορετικές θρησκείες, διαφορετική κουλτούρα, διαφορετικά ήθη και έθιμα.

Πάρτε παράδειγμα αυτό που γίνεται στον Πειραιά, να αυτομαστιγώνονται στη μέση του δρόμου και οι πολίτες να παρακολουθούν άναυδοι σκηνές φρίκης, πρωτόγνωρες για τα Ελληνικά δεδομένα.

• Προσκύνημα μέσα στους δρόμους.
• Τζαμί στον Βοτανικό.
• Τζαμιά παράνομα σε όλη την Ελλάδα.
• Δισεκατομμύρια ευρώ φεύγουν παράνομα και αφορολόγητα εκτός Ελλάδος.
• Θέσεις του Ισλάμ.
• Ο Γολγοθάς των γυναικών σε μια κοινωνία ανισοτήτων.

Τι δουλειά έχει ο ήλιος της διανόησης που από την Ελλάδα διατρέχει, εδώ και 2.500 χρόνια όλον τον πολιτισμένο κόσμο, με τον σκοταδισμό και το μίσος του φανατικού Ισλάμ;

Τι σχέση μπορεί να έχουν με τον Χριστό και την Ορθοδοξία οι ορδές φανατισμένων ισλαμιστών που αν δεν είσαι με την θρησκεία τους, είσαι απέναντι τους και πρέπει να πεθάνεις;

Ο Χριστός μας λέει: “Αγαπάτε αλλήλους”.
Η δική τους θρησκεία λέει ότι αν ζωστείς με εκρηκτικά και ανατιναχθείς πάρε όσους μπορείς μαζί σου και θα πας στον παράδεισο.
Επομένως, όπως αντιλαμβάνεστε θρησκευτικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δεν μπορεί να υπάρξει συνύπαρξη.
Βλέπουμε στη Γαλλία, ειδικά στο Παρίσι, εικόνες θλιβερές, εικόνες τριτοκοσμικές που παραπέμπουν στην υποανάπτυκτες χώρες όπου η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία.

Χωρίς αμφιβολία όλο αυτή η λαθροεισβολή θα καταστρέψει το Ελληνικό έθνος, θα μας γυρίσει αιώνες πίσω και εξαιτίας του δημογραφικού προβλήματος δεν θα υπάρχει επιστροφή».

Μετάβαση στο περιεχόμενο