Edit Content

Σχετικά με εμάς

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» είναι ο πολιτικός φορέας της αναγεννημένης Εθνικής Πατριωτικής Δεξιάς, που μέσα από το πολίτευμα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας αγωνίζεται για την ισονομία και την ισοτιμία όλων των Ελλήνων πολιτών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 Κλιμάκιο του Πολιτικού Φορέα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Βασίλη Στίγκα στον Βόλο

Συνεχίζονται από τον Πολιτικό Φορέα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» οι εξορμήσεις και οι περιοδείες σε όλη τη χώρα με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Βασίλη Στίγκα.

Μετά τη Λιβαδειά, επόμενος σταθμός της περιοδείας μας ήταν ο Βόλος, μία από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες πόλεις της πατρίδας μας και ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της χώρας.

Αφετηρία το πρωί της Τετάρτης 6ης Μαρτίου η λαϊκή αγορά οπωρολαχανικών Βόλου.

Παραγωγοί και πωλητές καυτηρίασαν τις ανατιμήσεις, που οι πρόσφατες πλημμύρες επιδείνωσαν, και το γεγονός ότι στην ελληνική αγορά δεν λειτουργεί ο ανταγωνισμός.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον κλάδο καταδικάζουν την φορολογική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Οι παραγωγοί – πωλητές λαϊκών αγορών, με κορύφωση την διασύνδεση με POS, εξακολουθούν να παραμένουν σταθερά εκτός των ευεργετημάτων που ανακοινώνουν τα συναρμόδια Υπουργεία.

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» τονίζουν προς όλες τις κατευθύνσεις ότι οι λαϊκές αγορές αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για κάθε νοικοκυριό που αναζητά φρέσκα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Ακολούθησε συνέντευξη του Προέδρου της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», Βασιλείου Στίγκα, στην
εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» με τη δημοσιογράφο, Βάσω Σαμακοβλή στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA TV.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο του Πολιτικού Φορέα μας επισκέφθηκε τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Π.Ε. Μαγνησίας και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.
Για μια ακόμη φορά εκφράσαμε την έμπρακτη στήριξή μας στους πυροσβέστες που μάχονται καθημερινά για τον Έλληνα πολίτη με αποκορύφωση την προσφορά τους στις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες και πυρκαγιές.

Ο κ. Στίγκας με το επιτελείο του είχε επίσης συνάντηση με τον Διοικητή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» είμαστε πάντα δίπλα στους Αστυνομικούς μας, οι οποίοι υπερβαίνοντας τους εαυτούς τους και τις αντικειμενικές ανάγκες τους, στηριζόμενοι στο φιλότιμο και το υπηρεσιακό τους καθήκον, στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και στο πλευρό των Ελλήνων πολιτών.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση του Προέδρου, Βασιλείου Στίγκα με τον Πρόεδρο του Σωματείου ιδιοκτητών ταξί Βόλου, κ. Δημήτρη Φιλίππου.

Συζήτησαν για τις πολιτικές ευθύνες που οδήγησαν τους οδηγούς ταξί σε δεινή θέση λόγω των παρεμβάσεων που έγιναν και ουσιαστικά απελευθέρωσαν τον κλάδο τους.

Η «πολεμική» κυβερνητική στάση κατά των νομίμως λειτουργούντων ταξί, τα οποία πληρώνουν ΦΠΑ, φόρο εισοδήματος, ασφαλιστικές εισφορές, φέρουν ταξίμετρο, ταμειακή μηχανή και πληρούν όλες τις προδιαγραφές, τους οδήγησαν σε οικονομικό αδιέξοδο.

Τέλος να σημειώσουμε ότι τον Πρόεδρο της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», πλαισίωναν με την παρουσία τους ο Διευθυντής του κόμματος, Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, και η υποψήφια Ευρωβουλευτής του κόμματος από τη Μαγνησία, Μαίρη Μυλωνά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο