Edit Content

Σχετικά με εμάς

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» είναι ο πολιτικός φορέας της αναγεννημένης Εθνικής Πατριωτικής Δεξιάς, που μέσα από το πολίτευμα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας αγωνίζεται για την ισονομία και την ισοτιμία όλων των Ελλήνων πολιτών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 Ομιλία του προέδρου της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» Βασίλη Στίγκα σχετικά με το Σ/Ν για την «Κωδικοποίηση διατάξεων νόμων για το ΣτΕ»

Ο Πρόεδρος των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ Βασίλειος Στίγκας ξεκίνησε την ομιλία του από το βήμα της Βουλής λέγοντας για τους εμπρησμούς που είναι εν εξελίξει στη χώρα μας, ότι από το 1974 και μετά καμία κυβέρνηση δεν έλαβε τα δέοντα προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού. Τόνισε ότι ο πραγματικός εχθρός του λαού είναι η ίδια η Κυβέρνηση που αδιαφορεί προκλητικά για την προστασία του δασικού πλούτου.

Αντιθέτως, “ρίχνοντας στάχτη” στα μάτια του λαού, βαραίνει τον ήδη καταταλαιπωρημένοι πολίτη με υψηλά πρόστιμα για τον μη καθαρισμό των οικοπέδων.

Σχολίασε επίσης την τραγική εικόνα που όπως χαρακτηριστικά είπε παρουσιάζει ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ο κ. Κικίλιας, με το προκλητικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ρίχνοντας το φταίξιμο για τις πυρκαγιές στους πολίτες.

Αναφερόμενος στην Κυβέρνηση, κατέστησε σαφές ότι μια κυβέρνηση που αντιμετωπίζει κάθε πολίτη σαν εν δυνάμει εγκληματία, είναι ένα αυταρχικό καθεστώς ολοκληρωτικού τύπου.

Σχετικά με την επίσκεψη του στην Κωπαίδα και την περιήγηση του στον κάμπο, επανέλαβε ότι η εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών δεν πρέπει να γίνεται σε εύφορα εδάφη που έχουν χαρακτηρισθεί ως υψηλής παραγωγικότητας.

Δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει το “εκλογικό χαστούκι” της Κυβέρνησης και τον κατήφορο που έχει πάρει η “ομαδούλα” των gay που εξουσιάζει και διαφεντεύει τις τύχες της χώρας.

Δήλωσε πως είναι απαράδεκτο ανώτεροι άρχοντες του τόπου, όπως είναι οι υπουργοί να συμμετέχουν σε πανηγυρικές φιέστες των ΛΟΑΤΚΙ.

Διαβεβαίωσε τους κυβερνώντες ότι αυτά δεν πρόκειται να ξεχαστούν, όπως δεν θα ξεχαστούν οι συλλήψεις αρκετών ατόμων που διαδήλωσαν κατά του αίσχους των gay παρελάσεων.

Παρέθεσε το παράδειγμα του Κοινοβουλίου της Γεωργίας, το οποίο ενέκρινε επί της αρχής περιορισμούς στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, απαγορεύσεις στην προπαγάνδα μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου καθώς έθεσε εκτός νόμου την σημαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, τις παρελάσεις και τις υιοθεσίες παιδιών.

Ως απάντηση όλων αυτών των παράλογων και ανώμαλων που συμβαίνουν στην πατρίδα μας, ο Πρόεδρος δήλωσε ότι οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» δεν πρόκειται να υποκύψουν, δεν θα παραδοθούν, θα πολεμήσουν μέχρι τέλους συνεχίζοντας τον ανένδοτο αγώνα κατά των εχθρών του έθνους!

Έκλεισε την ομιλία του επικαλούμενος τα ιδεώδη του Ηρόδοτου  για την φυλή των Ελλήνων, που συνοψίζονται Στο Ομαιμον, Στο Ομότροπον, Στο Ομόγλωσσον, στο Ομόθρησκον!

δείτε όλη την ομιλία

Μετάβαση στο περιεχόμενο